Murare och putsare sökes omgående

Malmö Mur och Puts AB växer ytterligare och behöver fler anställda inom mur och puts omgående. Är du den vi söker? 

Du som söker kommer att arbeta både med murning, putsning och eventuellt inom service. Våra projekt varierar i storlek, från små till stora, både inom nyproduktion och renovering.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi på Malmö Mur och Puts AB söker dig som är murare och har ett antal års erfarenhet inom både murning och putsning. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann i ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta i team men även att arbeta självständigt. Vidare har du en positiv attityd, är ansvarstagande och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder

På Malmö Mur och Puts AB blir du delaktig i ett spännande arbete att bygga framtidens hållbara fasader. Vi är en del av Fasadgruppen, en nordisk koncern inom fasadbyggnation. Vi engagerar oss i sociala frågor och miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi murar och putsar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling och vi tillvaratar all kompetens och eftersträvar mångfald. Arbetet är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Tjänsten/tjänsterna ser vi som en långsiktig satsning då vårt mål är att i lagom takt växa och ta större andelar inom vårt område.

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan och ett kortare CV så snabbt som möjligt där du berättar om dig själv och dina erfarenheter till: olivia@mmp-ab.se.

Formella krav

  • Yrkesutbildning inom murning och putsning.
  • Erfarenhet av mur- och putsarbete.
  • B-körkort.
  • Svenska, i tal och skrift.

Vid frågor och för mer information, kontakta: Niclas Ek, 070-598 98 48.

Läs mer om Malmö Mur och Puts AB här.

Vill du bygga hållbara fasader med oss? Välkommen med din ansökan!