Om oss

Företaget

Malmö Mur & Puts har sedan starten 1999 vuxit sig starka på marknaden och är idag ett av de större fasadföretagen i regionen. Vi är specialiserade på murning, putsning, tilläggsisolering, omfogning av tegelfasader samt byte av putsfasader. Bland våra uppdragsgivare återfinns allt från privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar till de stora byggbolagen. Som företag arbetar vi nära våra leverantörer och vi genomför kontinuerligt utbildningar för att alla medarbetare skall ha den senaste kunskapen. När man vänder sig till Malmö Mur & Puts ska man vara säker på att man som beställare får en trygg nybyggnation eller renovering av god kvalitet, där vi finns med under hela byggprocessen.

Vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder skall vara nöjda. Som företag lever vi på vårt rykte och vi arbetar hårt för att alltid avsluta våra projekt i tid och till utlovad kvalitet. Vi utför arbeten i hela Skåne och hos oss är alla kunder välkomna, stora som små.

Niclas Ek, VD

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal.
Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet.

Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer. 

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen