Vi söker arbetsledare

Är du en strukturerad och ödmjuk person med erfarenhet från arbetsledarrollen? Vi söker nu en arbetsledare till vårt härliga team. Vill du vara med på denna spännande och roliga resa tillsammans med oss? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Din roll

Som arbetsledare på Malmö Mur & Puts ansvarar du för att produktionen utförs enligt handlingar och att projektet följer sin tidsplan. Du har en nyckelroll då du planerar, samordnar och styr arbetet så att vi arbetar så effektivt som möjligt och att byggarbetsplatsen flyter på genom att samordna arbetslaget, leveranser och material. 

Du samarbetar nära med bland annat platschef, yrkesarbetare, underentreprenörer och kunder. Du är involverad både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga planeringen. Våra projekt varierar i storlek, från små till stora, både inom nyproduktion och renovering.

Din profil

Som arbetsledare hos oss har du med fördel erfarenhet från byggbranschen. Du trivs i en ledande roll och att föra arbetet effektivt framåt för att nå gemensamma mål. Du är duktig på att kommunicera och du säkerställer att förväntningarna är tydliga för alla parter. Att planera, organisera och prioritera kommer naturligt för dig och du är van att ta egna initiativ för att uppnå goda resultat. 

 Vi erbjuder

På Malmö Mur och Puts AB blir du delaktig i ett spännande arbete att bygga framtidens hållbara fasader. Vi är en del av Fasadgruppen, en nordisk koncern inom fasadbyggnation. Vi engagerar oss i sociala frågor och miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi murar och putsar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling och vi tillvaratar all kompetens och eftersträvar mångfald. Arbetet är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Tjänsten ser vi som en långsiktig satsning då vårt mål är att i lagom takt växa och ta större andelar inom vårt område.

 Formella krav

  • Erfarenhet i byggbranschen och som arbetsledare.
  • Meriterade med erfarenhet som murare.