Privatpersoner

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper er gärna att hitta en lösning där vi förverkligar era önskningar och visioner för en lyckad byggnation utan att göra avkall på kvaliteten.  Nedan finns en kort beskrivning av möjligheterna till ROT-avdrag. Tänk på att det är du som köpare av ett arbete som är ansvarig för att alla villkor för skattereduktion är uppfyllda. Läs gärna med på Skatteverkets hemsida.

Skattereduktion: Från och med den 1 juli 2009 har man rätt till skattereduktion för hushållsarbete samt ROT-arbete genom fakturamodellen. På Skatteverkets hemsida finns en detaljerad lista över vilket husarbete som räknas som hushållsarbete och vilket som räknas som ROT-arbete. Där finns också detaljerad information om vad som krävs för att få skattereduktion för respektive typ av husarbete. Om man köper husarbete för upp till 100 000 kronor per år behöver man bara betala hälften av arbetskostnaden. Resten betalar Skatteverket enligt fakturamodellen till företaget som utför arbetet. Man får alltså en skattereduktion som motsvarar hälften av arbetskostnaden. Skatten kan dock aldrig minska till mindre än 0. Du kan med andra ord aldrig få mer i skattereduktion för husarbete än du ska betala i slutlig skatt efter att dina avdrag är gjorda.

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal.
Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet.

Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer. 

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida